Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 17 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de Frontieră Substanțe dopante cu grad mare de risc, descoperite în PTF Giurgiu (FOTO)

ro

17 Aug, 2024 11:30 210 Marime text
Sursă foto: Poliția de Frontieră Română
 
  • Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu-Ruse au descoperit în urma unui control efectuat asupra unei autoutilitare ce efectua curse în regim de curierat, mai multe cutii ce conțineau 2.220 fiole dopante cu grad mare de risc.
     
Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu-Ruse au descoperit în urma unui control efectuat asupra unei autoutilitare ce efectua curse în regim de curierat, mai multe cutii ce conțineau 2.220 fiole dopante cu grad mare de risc, trnsmite un comunicat din partea Poliției de Frontieră Română.

În data de 16.08.2024, în jurul orei 08.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat la controlul de frontieră o autoutilitară, cu număr specific de Bulgaria, care circula în regim de curierat, încărcată cu colete din Bulgaria pentru România, condusă de un cetățean bulgar, în vârstă de 32 de ani.

Cu această ocazie, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite într-un colet 222 cutii a câte 10 bucăți, ce conțineau cantitatea de 2.220 de fiole dopante cu grad mare de risc.

Bunurile, aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc conform Legii 104/2008,  estimate la o valoare  de 66.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Șoferului i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce conțin substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc, fără autorizație emisă de autoritățile competente, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Poliția de Frontieră Română: Recomandări pentru tranzitarea frontierei în perioada sezonului estival
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii