Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția din Constanța vine în ajutorul elevilor! Copiii au primit sfaturi pentru a evita situațiile neplăcute

ro

19 Sep, 2024 21:22 519 Marime text

Sursa foto: Freepick.com


Ieri, 18 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o serie de activități menite să protejeze elevii din Constanța. Aceste inițiative s-au concentrat pe prevenirea consumului de substanțe interzise, a bullying-ului și a victimizării minorilor, având loc la Școala Gimnazială nr. 38 Dimitrie Cantemir.

De asemenea, polițiștii din Năvodari au acționat în unitățile de învățământ locale, discutând cu copiii despre măsurile de autoprotecție necesare pentru a evita situațiile periculoase.



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 18 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat activități de prevenire a consumului de substanțe interzise, a bullying-ului și a victimizării minorilor, la Școala Gimnazială nr. 38 Dimitrie Cantemir din municipiul Constanța.
Pentru că siguranța elevilor reprezintă una din prioritățile permanente ale polițiștilor constănțeni, elevii au primit mai multe sfaturi menite a-i ajuta să prevină situațiile neplăcute, în care, uneori, pot deveni victime ale infracțiunilor.

La data de 18 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au acționat pentru prevenirea violenței și a consumului de substanțe interzise, în unitățile de învățământ aflate pe raza de competență. 
Polițiștii au vorbit cu copiii pe tema prevenirii victimizării minorilor, fiindu-le prezentate măsurile de autoprotecție, care trebuie adoptate pentru a nu ajunge în postura de victimă, când se află în colectivitate, dar mai ales pe drumul către casă. 
De asemenea, polițiștii le-au vorbit elevilor despre regulile de circulație pe care trebuie să le respecte, în calitate de pietoni, dar și despre răspunderea penală.


Citește și:

Elev din Constanța, înarmat cu o rozetă la școală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii