Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română Sute de permise de conducere, reținute din cauza condusului cu viteză neregulamentară

ro

17 Jul, 2023 13:55 856 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Sute de permise de conducere au fost reținute din cauza condusului cu viteză pe15 iulie.
 
Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Poliția Română, au fost reținute sute de permise de conducere pentru că șoferii mergeau cu viteze neregulamentare. Au fost aplicate mii de sancțiuni pentru infracțiunile comise.
 
Astfel, sâmbătă, la data de 15 iulie, peste 10.200 de polițiștii au acționat, la nivel național, pentru a preveni faptele antisociale. Au fost organizate 363 de acțiuni și s-a intervenit la 3.340 de evenimente, dintre care 2.888 au fost sesizate de cetățeni prin 112.
 
De asemenea, polițiștii au depistat 17 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.
 
În urma activităților, au fost semnalate 954 de posibile infracțiuni, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 35 de măsuri preventive.
 
Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 9.593 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.618.980 de lei.
 
Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 175 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 711 permise de conducere, dintre care 252 pentru viteză, 122 pentru alcool și 16 pentru droguri.
 
Totodată, au fost retrase 347 de certificate de înmatriculare.
 
Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.

Citește și:

Ministerul Afacerilor Interne: Sute de șoferi din România, prinși băuți și drogați la volan! Ce descoperiri au făcut polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii