Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii caută persoana care a incendiat o sală din Parlament (FOTO)

ro

17 Sep, 2024 15:33 210 Marime text
Sursă foto: MAI
 
  • Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) efectuează verificări pentru depistarea persoanei care ar fi aruncat cu o substanţă inflamabilă în Sala Constantin Brâncuşi din Palatul Parlamentului.
     
Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) efectuează verificări pentru depistarea persoanei care ar fi aruncat cu o substanţă inflamabilă în Sala Constantin Brâncuşi din Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Secţia 17 Poliţie a fost sesizată, marţi, prin numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi aruncat cu o substanţă, posibil inflamabilă, în incinta unei săli de circa 30 de metri pătraţi din Palatul Parlamentului.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, vizitator, ar fi aruncat cu o substanţă inflamabilă. Incendiul a fost într-o încăpere pentru vizitatori, aproximativ 300 de persoane fiind evacuate la acel moment. Din primele informaţii, nu există persoane rănite”, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.


Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pompierii bucureşteni precizează că incendiul s-a produs într-o încăpere pentru vizitatori, pe o suprafaţă de 30 mp.

„Au ars elemente textile şi de birotică. În urma evenimentului nu sunt persoane rănite. Au intervenit forţele din cadrul Detaşamentului de Pompieri Palatul Parlamentului. În momentul de faţă incendiul este lichidat”, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).


Un incendiu a avut loc marţi, în zona de acces pentru vizitatori, nivel S2, la Palatul Parlamentului.

Potrivit Camerei Deputaţilor, pompierii se aflau în clădire şi s-a intervenit imediat, astfel că focarul a fost stins în scurt timp.

Instituţiile abilitate se vor pronunţa cu privire la cauza incendiului, precizează sursa citată. 



Citește și:
UPDATE: Alertă la Palatul Parlamentului! Sute de persoane, evacuate din clădire (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii