Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din Constanța, din nou prezenți în preajma unităților de învățământ (FOTO)

ro

18 Sep, 2024 12:30 175 Marime text

foto: IPJ Constanța Ieri, 17 septembrie, polițiștii Poliției Municipiului Constanța au fost alături de copii, cărora le-au vorbit despre comportamentul responsabil în societate.

Potrivit IPJ Constanța, dacă pe cei mai mici i-au ajutat să traverseze strada în siguranță și i-au învățat principalele reguli de circulație, cu cei mari au vorbit despre violență, despre consumul de droguri și consecințele acestora.

Totodată, au discutat cu ei despre bullying și despre cum pot să-și ajute colegii să fie în siguranță.

foto: IPJ Constanța

Ce spune IPJ Constanța? 

Odată cu începerea anului școlar, polițiștii sunt din nou prezenți în preajma unităților de învățământ, dar și în incinta acestora, pentru ca elevii să fie în siguranță.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii Poliției Municipiului Constanța au fost alături de copii, cărora le-au vorbit despre comportamentul responsabil în societate.

Dacă pe cei mai mici i-au ajutat să traverseze strada în siguranță și i-au învățat principalele reguli de circulație, cu cei mari au vorbit despre violență, despre consumul de droguri și consecințele acestora.

Totodată, au discutat cu ei despre bullying și despre cum pot să-și ajute colegii să fie în siguranță.



Citește și:

Studenți și elevi din Constanța, prezenți la închiderea expoziției „Literatura și marea. Câteva corăbii-personaj” (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii