Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din Constanța intervin în zonele Kilometrul 4-5, CET și Abator!

ro

27 Jun, 2024 21:50 927 Marime text
Într-o zi de 26 iunie a.c., polițiștii din Constanța au desfășurat acțiuni pentru a menține ordinea și siguranța publică.

De la sancționarea unei societăți comerciale pentru nereguli grave în gestionarea deșeurilor, până la intervenții în cartierele Kilometrul 4-5 și Gară pentru combaterea traficului de substanțe interzise. 


Oficial de la IPJ Constanța 

Acțiuni ale polițiștilor

La data de 26 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune  de verificare a respectării dispozițiilor legale privind regimul deșeurilor, la o societate comercială având ca obiect de activitate întreținerea și repararea vehiculelor. 

În urma activității desfășurate, societatea comercială în cauză a fost sancționată contravențional cu suma de 40.000 de lei. 



La data de 26 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei. 


La data de 26 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului optim de ordine și siguranță publică și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise, în cartierele Kilometrul 4-5, Gară, C.E.T., Abator și Medeea. 

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei. 


Citește și:

Știri ConstanțaLa 76 de ani, prins conducând ilegal, pe DN 2A, în apropiere de Ovidiu!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii