Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompieri, polițiști, jandarmi, autorități locale și militari din MApN și-au unit forțele pentru a readuce normalul în localitățile afectate din Galați (VIDEO)

ro

11 Oct, 2024 18:51 190 Marime text

Sursa foto: Captură video Facebook/ IGSU





 
Pompieri, polițiști, jandarmi, autorități locale și militari din MApN și-au unit forțele pentru a restabili normalitatea în localitățile din județul Galați, afectate de inundațiile recente.

„Cuvântul de ordine este și va rămâne SOLIDARITATEA”, transmit salvatorii de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).
„ÎMPREUNĂ – pompieri, polițiști, jandarmi, autorități locale și militari din MApN – ne-am unit forțele pentru a restabili normalitatea în localitățile gălățene afectate de inundații.
Eforturile noastre comune sunt dedicate comunităților care au nevoie de sprijin, pentru ca viața să revină la normal, cât mai curând posibil”, precizează, în continuare IGSU.


Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, prin intermediul Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială a început de luni, 7 octombrie, distribuirea ajutoarelor de urgență suplimentare destinate familiilor și persoanelor singure afectate de fenomenele meteorologice extreme produse în luna septembrie 2024.
 
 


Citește și
MMSSAjutoarele suplimentare pentru Galați și Vaslui ajung începând de luni
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii