Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii civili anunță cu durere trecerea în neființă a unui coleg de-al lor

ro

28 Oct, 2024 10:48 428 Marime text

Sursa foto: Facebook



Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor de la SPSU LA FARGE CIMENT S.A. MEDGIDIA, care au pierdut un camarad de nădejde, cel care a fost Plt.adj.sef (R) Coteață Valentin - conducător de autospecială intervenție și pompier.


Anunțul a fost făcut de colegii săi de breaslă pe Facebook, din partea Pompierilor civili din Constanța.

„A plecat dintre noi spre o lume mai bună, cu liniștea și împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de pompier bun.
La trecerea în neființă, Pompierii civili din Constanța sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a un bun coleg şi camarad”, spun cu regret pompierii.
 
Cei care l-au cunoscut și vor să aprindă o lumânare, o pot face la Casa funerară Șerb din Medgidia unde este depus corpul neînsuflețit. Pentru cei care doresc să-l însoțească pe ultimul său drum, slujba de înmormântare va avea loc luni 28.10.2024 începând ora 10.30, când cortegiul funerar se deplasează de la Casa funerară Șerb la Biserica Sf. Cuvioasa Paraschiva de la Cimitirul Central Ortodox Medgidia.


„Fie ca Dumnezeu să-l primească printre îngerii Lui și să-l odihnească în pace! Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică ! Rămas bun, drag coleg, vei rămâne mereu în sufletele noastre!”, transmit salvatorii.
 
 
 
Citește și
Raisa Vieru, soţia poetului Grigore Vieru, a murit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii