Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Vedeți cum se circulă în această dimineață pe Autostrada A2 București-Constanța

ro

21 Jul, 2024 08:07 224 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în prezent nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A 1 București-Pitești, A 2 București-Constanța, A 3 București-Brașov, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, se circulă pe un carosabil în mare parte uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, cu excepția autostrăzii A2, unde, pe tronsonul kilometric 10-64 sunt prezente precipitații sub formă de ploaie ușoară, precum și DN 1 Ploiești-Brașov, unde, de asemenea, plouă.  

Pe A2 București-Constanța, sensul către litoral, se înregistrează o medie de 15 autovehicule/minut.

Traficul rutier este deviat pe DN 6 Orșova-Drobeta-Turnu Severin, în zona localității Gura Văii, județul Mehedinți, la locul producerii unui accident între un autoturism și un autocamion, soldat cu decesul conducătorului autoturismului.

Polițiștii INFOTRAFIC reamintesc că:

Până la data de 9 august a.c., pe DN 7 Pitești-Sibiu, pe tronsonul kilometric 242+600 metri - 250, în zona localității Boița, județul Sibiu, este instituită măsura de închidere a circulației rutiere, zilnic, în intervalul orar 06:00 – 20:00, pentru derularea lucrărilor de defrișare versant, ce se impun a fi executate premergător construcției autostrăzii Sibiu - Pitești. În acest interval de timp, traficul autovehiculelor se desfășoară pe rute ocolitoare.

Începând din data de 10 iulie, timp de aproximativ 2 ani, se vor executa lucrări de reparație a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfășura zilnic, timp de 10-12 ore. Din acest motiv, traficul rutier se va desfășura alternativ pe DN 5, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere și personal de dirijare. În prima etapă a lucrărilor, circulația va fi restricționată pe sensul de intrare în Bulgaria, ulterior pe sensul de intrare în România. 

Citește și: 

În atenția șoferilor. Transport agabaritic pe traseul Walter Tosto București - Constanța Poarta 10
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii