Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Vedeți cum se circulă în acest moment Autostrada A2 și pe raza județului Constanța

ro

23 Aug, 2024 12:10 198 Marime text


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează căsituația valorilor de trafic pe principalele artere rutiere, la ora 12:00, este: 
 
1. A 1 București - Pitești: trafic normal;
2. A 2 sens București: se circulă fluent pe sensul către litoral, fără a fi semnalată aglomerație în zona stației de taxare Pod Fetești;
3. A 3 București - Ploiești: trafic normal;
4. DN 1 Ploiești - Brașov: se circulă în condiții de aglomerație între localitățile Nistorești și Comarnic, precum și pe raza stațiunilor Azuga și  Bușteni, pe sensulde urcare spre Brașov, iar în direcția de coborâre este formată coloană de autovehicule între Predeal și Bușteni;
5. DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu: trafic intens în stațiunea Căciulata, județul Vâlcea, pe ambele sensuri de mers;
6. DN 39 Constanța - Vama Veche: valori de trafic ridicate în Eforie Nord, în direcția către Vama Veche și Eforie Sud, pe sensul de mers către Constanța.
 

„Recomandăm conducătorilor auto să nu efectueze depășiri periculoaseale coloanelor formate sau întoarceri prin locuri nepermise, să evite manevrele riscante, să păstreze o distanță de siguranță între autovehicule, să ia în calcul folosirea de rute alternative, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizare și să nu urce la volan dacă au consumat alcool sau substanțe interzise!”, a încheiat sursa citată.




Citește și:
Infotrafic: În atenția șoferilor! Două transporturi agabaritice pe traseul Port Constanța Poarta 10 - DJ 401
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii