Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portul Constanța, proiecte de cooperare cu portul Marsilia

ro

26 Jun, 2024 14:55 435 Marime text
Foto:  Facebook/ Constanta Port
În perioada 24-25 iunie 2024, o delegație a portului Constanța a efectuat o vizită în Franța, în portul Marsilia, în scopul identificării unor oportunități de cooperare. Din delegația română au făcut parte Adrian Daniel Găvruța, Secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și Președinte al Consiliului de Administrație al CN APM Constanța și Costel Bucur, Director Operațiuni Portuare al CN APM.

În prima zi a vizitei, delegația română a avut o întâlnire de lucru și schimburi B2B cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Aix Marseille Provence, operatori maritimi și reprezentanți ai autorităților locale, au transmis reprezentanții Portului. 

Următoarea zi a fost dedicată vizitării facilităților portuare. Reprezentanții portului Constanța au fost primiți la sediul Autorității portuare din Marsilia de Amal Louis, Director Dezvoltare Comercială și Soluții Intermodale.

În urma discuțiilor purtate, au fost conturate perspective de colaborare în ceea ce privește tranziția verde. De asemenea, portul Constanța a primit propunerea de înscriere în cadrul Asociației MEDports, asociație ce reunește în prezent 29 de autorități portuare.


Citește și

Eveniment în Portul Militar ConstanțaNava-şcoală „Mircea” pleacă într-un nou marş internaţional de instrucţie pe Marea Mediterană (FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii