Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poșta Română investește în mașini de ștampilat de ultimă generație. Noile echipamente sunt în valoare de 50.000 euro

ro

20 Jun, 2024 16:49 453 Marime text
Sursa foto: Poșta română







Compania  Națională “Poșta Română” face un salt major spre modernizare prin achiziționarea unor mașini de ștampilat ultraperformante, în valoare de 50.000 de euro. Aceasta este prima investiție de acest fel din ultimii 24 de ani, menită să automatizeze procesele repetitive și să degreveze angajații de sarcinile consumatoare de timp.
 

„Noile echipamente, cu o capacitate impresionantă de ștampilat de până la 300 de plicuri pe minut, vor fi integrate în Hubul Logistic din București, unde se gestionează zilnic volume mari de corespondență. Aceste mașini performante aduc viteza, versatilitatea, precizia și consistența la un nou nivel”, spun reprezentanții Poștei Române.

 
Prin achiziția acestor mașini de ultimă generație, Poșta Română se aliniază standardelor și cerințelor pieței, asigurând o livrare promptă și consolidându-și poziția de lider în industria de curierat.
 
Conform sursei citate, acestea sunt produse de renumitul fabricant francez Quadient, iar mașinile sunt folosite și de alte companii de prestigiu precum Royal Mail, Solaris și ADSI Group, cunoscute pentru rezultatele extraordinare obținute.
 
Investiția nu doar că va îmbunătăți considerabil calitatea serviciilor Poștei Române, dar va crea și condiții de muncă superioare pentru angajați, atrăgând noi talente și valorificând potențialul pieței muncii.
 

,,Fiecare pas făcut în direcția automatizării proceselor greoaie reprezintă un câștig atât pentru angajații noștri, cât și pentru clienți. În rețeaua poștală nu existau, până acum, echipamente rapide de ștampilat, de ultimă generație. O asemenea achiziție nu s-a mai realizat din anii 2000. Continuăm cu încredere drumul început către o companie modernă, stabilă și de încredere pentru clienții noștri!”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

 
Informații de background

 
Modelul achiziționat, Quadient PM – 6000, poate procesa plicuri de dimensiuni și mărimi diferite și poate ștampila până la 300 de plicuri pe minut. Utilajul este compus din alimentator mixted – mail pentru transport și alimentare una câte una a trimiterilor poștale, unitate de imprimare ink-jet, conveyor pentru stocarea ordonată a trimiterilor ștampilate, panou de operare touch-screen. Cu ajutorul maşinii de ştampilat, pe trimiterile poştei de scrisori se aplică o impresiune care conține codul poștal, localitate, județ, tipul subunității, litera, data și ora, plus timpul de control cu 4 valori, care se schimbă pe parcursul zilei de lucru.
 
Citește și
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii