Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări ale IPJ Constanța despre șoferul ce era să spulbere un pieton pe trecerea de pietoni

ro

07 Aug, 2024 15:41 350 Marime text









Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la un conducător auto, care ar fi circulat pe bulevardul Tomis, din Municipiul Constanța, pe banda destinată exclusiv transportului public de persoane și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate, au identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un bărbat de 70 de ani.

Acesta a fost invitat la sediul poliției, unde i-au fost aduse la cunoștință prevederile legale pe care nu le-a respectat.    

Ulterior, bărbatul în cauză a semnat procesul-verbal de constatare a contravenției, prevăzut cu amendă, fără a face alte mențiuni.

Totodată, polițiștii au luat măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile.

Reamintim că acum câteva zile, un pieton a fost la un pas să fie spulberat pe marcajul pietonal de un autoturism care circula pe bulevardul Tomis pe banda dedicată transportului în comun. 

Citește și
Accident rutier pe bulevardul Mamaia, în Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii