Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Constanța, întîlnire cu comandantul Garnizoanei Americane Marea Neagră

ro

04 Oct, 2024 14:19 175 Marime text
Foto: Prefrectura ConstanțaJoi, 3 octombrie 2024, la puțin timp de la momentul învestirii în funcția de prefect al județului Constanța, Adrian-Teodor Picoiu a avut prima întâlnire oficială în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu. 
locotenent-colonel Christopher P. Kuszniaj, comandantul Garnizoanei Americane Marea Neagră, a fost prezent în Sala Ovală a Instituției Prefectului – Județul Constanța. 

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului Județului Constanța, Christopher P. Kuszniaj și-a arătat interesul față de situațiile de urgență ce pot apărea în județul Constanța și de rolul Instituției Prefectului în gestionarea acestora, comandatul fiind specializat în acest domeniu.
În calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul Adrian-Teodor Picoiu i-a vorbit domnului locotenent-colonel Christopher P. Kuszniaj despre evenimentele neprevăzute de la nivelul județului, cele mai recente fiind inundațiile cauzate de fenomenele meteorologice severe. 

Cei doi oficiali au punctat că își doresc o colaborare strânsă și susținere reciprocă în viitoarele activități. 

„Îi mulțumesc domnului locotenent-colonel Christopher P. Kuszniaj pentru deschiderea pe care a arătat-o în continuarea parteneriatul de lungă durată pe care Instituția Prefectului – Județul Constanța îl are cu Garnizoana Americană. Vom avea și pe viitor o strânsă colaborare! Ne simțim mai protejați, mai liniștiți datorită prezenței acestei structuri la Mihail Kogălniceanu, ținând cont de actualul context geopolitic.”, a declarat Adrian-Teodor Picoiu, prefectul județului Constanța.

Nu în ultimul rând, locotenent-colonel Christopher P. Kuszniaj, comandantul Garnizoanei Americane Marea Neagră, a mărturisit că și-a dorit să vină în România și că îndrăgește Constanța, iar familia sa deja a făcut o vizită în țara noastră și, cel mai probabil, vor urma și altele. 

Citește și: 

Noul prefect al Județului Constanța, Adrian Teodor Picoiu, învestit în funcție. Declarații (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii