Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Tulcea, vizită la frontiera Isaccea. „Afluxul de persoane care vin din partea ucraineană este mare” (GALERIE FOTO)

ro

26 Feb, 2022 15:47 1664 Marime text
  • Prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a vizitat azi Punctul de trecere a frontierei Isaccea, împreună cu colegii din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, șefii Inspectoratului Județean de Poliție și Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.
  • Sunt multe persoane care au venit să ajute, cu alimente, cazare, translatori​.


„Am ajuns azi de două ori în Punctul de trecere a frontierei Isaccea, dimineață la ora 5 și apoi la orele prânzului. Situația este sub control, nu au existat sincope.

Desigur, afluxul de persoane care vin din partea ucraineană este mare, formalitățile durează, dar asigurăm împreună cu forțele de ordine coordonarea activităților.

 Majoritatea persoanelor care trec granița în România pe la Isaccea vin cu autoturismele personale, cei care vin pe jos au la dispoziție microbuze, sunt și mijloace de transport puse la dispoziție de firme și persoane private.


Sunt multe persoane care au venit să ajute, cu alimente, cazare, translatori,dar am reușit să organizăm fluxurile”, a declarat prefectul Alexandru Dan Muntean.







Mai multe imagini în galeria foto.


Foto Prefectura Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii