Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Ciolacu - „Ciclonul se va muta din est în partea de sud Călărași, Dâmbovița, Ialomița”

ro

27 Sep, 2024 12:52 207 Marime text

Furtună, Sursa foto: Pixa
 
Premierul Marcel Ciolacu și miniștrii de resort au participat, în această dimineață, la o celulă de criză la Ministerul Mediului cu șefii de la ANM, Apele Române și alți responsabili în domeniu. Conform surselor noastre, premierul a fost informat despre ultimele evoluții ale ciclonului care a pătruns deja în România și acesta și-a schimbat direcția, potrivit știripesurse.ro

Județele aflate în cel mai mare pericol sunt Călărași, Dâmbovița și Ialomița, în special din cauza bazinelor piscicole. Există riscul ca acestea să se rupă și să provoace inundații masive.

”A fost astăzi ședință la Ministerul Mediului, se mai face și după amiază o ședință. Din ultimele informări, ciclonul se va muta din est în partea de sud Călărași, Dâmbovița, Ialomița. Acolo sunt bazine piscicole și există risc să se spargă.”, ar fi spus premierul Marcel Ciolacu, după ce a fost informat despre situație.


Premierul a cerut să se compună echipe mixte, care să meargă din casă în casă și să avertizeze populația.

De asemenea, a cerut ca persoanele cu dizabilități, dializă sau alte probleme medicale grave să fie duse în alte zone, înainte să vină ploaia.

Citește și:
Cod galben de vreme rea la Constanța. Recomandări și numere de urgență
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii