Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu a alocat suma de 50.000 de lei ca sprijin pentru familia tinerei care a murit la Maternitatea din Botoşani (SURSE)

ro

24 Aug, 2023 15:12 960 Marime text
Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu
  • Premierul Marcel Ciolacu a decis, joi, 24 august 2023, alocarea sumei de 50.000 de lei din Fondul de rezervă aflat la dispoziţia prim-ministrului ca sprijin pentru familia tinerei care a murit la Maternitatea din Botoşani, au precizat surse guvernamentale, conform AGERPRES.
 
Premierul Marcel Ciolacu a decis, joi, 24 august 2023, alocarea sumei de 50.000 de lei din Fondul de rezervă aflat la dispoziţia prim-ministrului ca sprijin pentru familia tinerei care a murit la Maternitatea din Botoşani, au precizat surse guvernamentale, conform AGERPRES.
 
Alexandra Ivanov, în vârstă de 25 de ani, a murit săptămâna trecută, la nouă ore după ce a fost internată în Maternitatea din Botoşani. Ea era însărcinată în luna a treia şi ajunsese, joi seară, în jurul orei 23.30, la spital cu ambulanţa după ce a acuzat dureri şi hemoragie, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Premierul Marcel Ciolacu despre accidentul de la 2 Mai. „ Din păcate, prin modul în care au acţionat anumiţi poliţişti au devenit complici morali la crimă“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii