Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre impozitarea pensiilor (VIDEO)

ro

11 Sep, 2024 19:48 187 Marime text
Marcel Ciolacu, Foto: facebookPrim-ministrul Marcel Ciolacu a anunțat n debutul ședinței de astăzi că Guvernul va aproba majorarea plafonului de impozitare şi în cazul pensiilor din sistemul naţional de ordine şi siguranţă publică.

De această măsură vor beneficia aproximativ 200.000 de persoane, a declarat premierul, în debutul şedinţei de guvern, conform Agerpres.ro

"Aprobăm azi majorarea plafonului de impozitare şi în cazul pensiilor din sistemul naţional de ordine şi siguranţă publică. Practic, le aducem la acelaşi nivel cu celelalte pensii publice, unde deja am legiferat ridicarea plafonului de la 2.000 la 3.000 de lei, începând cu 1 octombrie. Aproximativ 200.000 de români vor beneficia de această nouă măsură, care este un act de echitate socială", a spus Marcel Ciolacu.


El a adăugat că îşi asumă soluţionarea problemelor semnalate de mineri şi persoanele cu dizabilităţi în ce priveşte pensiile.

"Lucrăm acum şi la soluţionarea problemelor pensionarilor mineri şi a celor cu dizabilităţi. Îmi asum să rezolv problemele acestor oameni. Nu au nicio vină că statul a schimbat de mai multe ori regulile legate de pensionare, din interese de moment. Însă, fiţi siguri că voi rezolva prin dialog cu Comisia Europeană, ajungând la o înţelegere corectă, nu prin acţiuni populiste, cu proiecte fantomă depuse acum în Parlament, ce modifică legea asumată anul trecut prin PNRR şi votată de toate partidele", a spus Ciolacu.



Citește și: 

Peste 120 de contestații la deciziile de pensionare în câteva zile pe rolul Tribunalului Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii