Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu „Exclud categoric toate speculațiile potrivit cărora Guvernul ar pregăti creșteri de taxe“

ro

30 Jul, 2024 12:02 212 Marime text
Premierul Marcel Ciolacu. Foto: Facebook/Guvernul RomânieiPremierul Marcel Ciolacu a precizat printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook că exclude categoric speculaţiile privind creşteri de taxe care ar fi pregătite de Guvern. 

De asemenea le-a solicitat miniștrilor să fie mai atenți la comunicarea pe acest subiect. 
 

„Exclud categoric toate speculațiile potrivit cărora Guvernul ar pregăti creșteri de taxe. Exclus! Nu există niciun pachet cu astfel măsuri fiscale care să fi fost discutat în Guvern sau în Coaliție! Din acest motiv, le-am cerut miniștrilor să nu mai avanseze nicio propunere fiscală în Guvern fără o consultare prealabilă cu mediul de afaceri și cu societatea civilă.
Le solicit totodată să fie mai atenți la comunicarea pe acest subiect! Nimeni nu are dreptul să-și dea cu părerea despre tot felul de fantezii fiscale sub sigla Guvernului României! Deciziile se iau în Guvern! Orice altă cale de a arunca pe piață inițiative personale, fără o validare politică prealabilă în Coaliție, reprezintă o abatere pe care nu o vom lăsa nesancționată!“ - a transmis premierul Marcel Ciolacu. 

Citește și: 

Surpriză la sondajul CURS! Cine ar obține cele mai multe voturi la alegerile prezidențiale dacă ar fi alegeri duminica viitoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii