Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu le-a cerut ministrului Muncii și șefului Casei de Pensii să transmită un document către pensionari prin care să-i informeze că pensiile nu vor scădea

ro

21 Aug, 2024 12:37 221 Marime text


Marcel Ciolacu-Sursă foto:Facebook





Premierul Marcel Ciolacu le-a cerut ministrului Muncii și șefului Casei de Pensii să transmită un document către toți pensionarii prin care să îi informeze că, indiferent care ar fi calculul de contributivitate, pensiile lor nu vor scădea, potrivit știripesurse.ro.

„Vreau să încep prin a-i cere Ministrului Muncii și președintelui Casei de Pensii să trimită, până la finalul săptămânii, o informare legată de stadiul procesului de recalculare a pensiilor. Câte decizii au ajuns deja la pensionari, care este procentul de contestări și cum se desfășoară procedura de refacere a deciziilor de recalculare unde se constată erori. Vreau că tuturor pensionarilor să li se trimită zilele viitoare un document oficial prin care să fie informați despre faptul că, oricare ar fi calculul legat de contributivitate, pensia lor nu scade!  Românii trebuie să aibă garanția că nu scade nicio pensie și orice greșeală se poate repara! 3,8 milioane de pensii cresc, adică 83% din total, ăsta este un fapt cert!”, a declarat Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.


 
Citește și
Coadă impresionantă la Casa Județeană de Pensii Constanța, în urma recalculării pensiilor (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii