Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Klaus Iohannis, de Ziua Mondială a Educației „A te dedica formării unor întregi generaţii este una dintre cele mai frumoase vocaţii”

ro

05 Oct, 2024 10:41 218 Marime text
Klaus Iohannis, președintele României



 
  • Preşedintele Klaus Iohannis a transmis astăzi, 5 octombrie 2024, un mesaj de Ziua mondială a Educaţiei. Cu acest prilej, Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" din Comuna Mihai Viteazu, Judeţul Constanţa și LiceulTeoretic "Emil Racoviţă" din Oraşul Techirghiol, Judeţul Constanţa a fost decorate cu Ordinul "Meritul pentru Învăţământ" în grad de Cavaler
 
 
 
„De Ziua Mondială a Educaţiei pe care o sărbătorim astăzi, onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se construieşte o societate liberă, prosperă şi puternică. A te dedica formării unor întregi generaţii este una dintre cele mai frumoase vocaţii. Să îi preţuim, aşadar, pe cei care deschid minţi şi formează caractere, fiind ei înşişi modele de urmat elevilor pe care îi educă. La mulţi ani tuturor celor care au ales cariera didactică", a transmis Klaus Iohannis, conform unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.
 
 
De asemenea, cu acest prilej, președintele Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare a unor instituţii de învăţământ din ţară.
 
 
Astfel, Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" din Comuna Mihai Viteazu, judeţul Constanţa, LiceulTeoretic "Emil Racoviţă" din Oraşul Techirghiol, judeţul Constanţa și  Şcoala Profesională "Danubius" din Municipiul Tulcea, judeţul Tulcea;au fost decorate cu Ordinul "Meritul pentru Învăţământ" în grad de Cavaler.
 
 
Citește și
5 octombrie, Ziua mondială a educației
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii