Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 15 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă „Intrăm în linie dreaptă în cursa pentru câștigarea alegerilor prezidențiale și parlamentare”

ro

15 Sep, 2024 18:30 233 Marime text
Sursă foto: Facebook/Bogdan Huțucă

Astăzi, Partidul Național Liberal s-a reunit în cadrul Consiliului Național, unde a fost votat Nicolae Ion Ciucă, candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale.

În cadrul evenimentului, a fost prezentată viziunea liberală pentru „o Românie mai prosperă și mai sigură - în care familiile sunt protejate, tinerii au oportunități de creștere și locuri de muncă, iar seniorii sunt respectați pentru toată munca și dedicarea lor".

La eveniment a fost prezent și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Iată ce declară acesta: 

„Un nou capitol liberal începe, unul al libertății și prosperității, având în centrul său clasa de mijloc – oamenii care muncesc, produc și contribuie la puterea României. O Românie care susține familia și comunitatea, fără a lăsa pe nimeni în urmă.Consiliul Național a aprobat, în unanimitate, candidatura președintelui PNL, Nicolae Ciucă, un om de onoare și credință, care și-a dedicat viața slujirii țării. Pot confirma că reprezintă un garant al onestității și credibilității pentru cea mai înaltă funcție în stat, având valori solide și o carieră profesională recunoscută dincolo de granițele țării.

De acum, intrăm în linie dreaptă în cursa pentru câștigarea alegerilor prezidențiale și parlamentare”, precizează într-o postare pe ste-ul de socializare Facebook.




Citește și:
Partidul Național Liberal se reunește în cadrul Consiliului Național. Va fi votat candidatul pentru alegerile prezidențiale! (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii