Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „În perioada 1-20 octombrie vor avea loc alegeri la organizația municipală și județeană a PSD Constanța“

ro

30 Aug, 2022 13:44 4042 Marime text
Senatorul Felix Stroe



Președintele organizației județene Constanța a PSD, senatorul Felix Stroe a declarat astăzi că în perioada 1-20 octombrie vor avea loc alegeri la organizația municipală și județeană a PSD Constanța. 

Stroe a mai declarat că după alegeri vor fi realizate mai multe sondaje de opinie pentru stabilirea profilului candidaților organizației pentru alegerile locale din 2024.

În ceea ce privește candidații pentru cele mai importante funcții administrative de la Constanța - candidatul pentru Primăria Constanța, respectiv cel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, numele acestora vor fi anunțate în august 2023.

„În luna august au fost alegeri în organizațiile unde PSD a câștigat alegerile, iar în septembrie vor avea loc alegeri în localitățile unde nu au primari în funcție“ - a precizat președintele organizației județene Constanța a PSD, senatorul Felix Stroe. 


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii