Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Republica Moldova a câștigat o primă etapă în drumul spre Uniunea Europeană”

ro

21 Oct, 2024 19:07 396 Marime text


Deputatul Stelian Ion, președintele USR Constanța, salută succesul Republicii Moldova în prima etapă a parcursului european, subliniind importanța votului cetățenilor care au rezistat propagandei rusești. Ion evidențiază rolul crucial al Maiei Sandu în repunerea țării pe traseul european și îndeamnă la mobilizare pentru a asigura victoria finală.

Deputat Stelian Ion, președinte USR Constanța: 

„Republica Moldova a reușit să câștige o primă etapă, susținând drumul spre Uniunea Europeană prin referendum. A reușit acest lucru prin votul cetățenilor moldoveni, care nu s-au speriat și nu s-au lăsat păcăliți de propaganda Rusiei și de oamenii lui Putin din Moldova. 

Maia Sandu a intrat în turul doi și aceasta este a doua etapă a bătăliei pe care Republica Moldova va trebui să o câștige. Președinta Maia Sandu a fost cea care a repus Republica Moldova pe traseul european și prezența ei în fruntea țării a fost o garanție că va și rămâne pe acest traseu. Republica Moldova are nevoie în continuare de această garanție și are nevoie de fiecare vot. 

Scorul strâns de la referendumul din Republica Moldova ne-a arătat cât de important este să îți folosești dreptul de a vota și să aperi astfel democrația. 

Rusia încearcă pe toate căile și prin toate metodele să destabilizeze Uniunea Europeană. Democrația și parcursul european trebuie apărate mereu, nu sunt drepturi pe care le-am câștigat definitiv, fără să există riscul de a le mai pierde”.




Citește și:
USR cere PSD-PNL organizarea referendumului „Fără penali” odată cu primul tur al alegerilor prezidențiale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii