Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prețuri surprinzătoare! Cât costă tricoul și bluza cu Nadia Comăneci lansate de Zara? (VIDEO)

ro

24 Jul, 2024 15:07 238 Marime text
foto: Facebook/Nadia Comăneci  
Nadia Comăneci a lansat o colecție vestimentară în colaborare cu renumitul magazin Zara, disponibilă acum și pentru fanii din România

Într-un videoclip recent postat pe rețelele de socializare, Nadia Comăneci a prezentat tricoul creat în parteneriat cu brandul Zara.





Dimensiuni și prețuri 

Tricoul are culoarea gri, poartă numele gimnastei, iar pe spate este imprimată o imagine spectaculoasă din momentul executării "cumpenei" la Olimpiada din 1976.

Acesta este disponibil pentru comandă, pe dimensiunile S,M, L, XL, și costă 109,90 lei. Aceasta a realizat și o bluză în colaborare cu Zara. Este una albă, cu mânecă lungă, care are pe partea din față imprimat tot o poză cu marea gimnastă. Costă 159,90 lei și există în mîrimile S,M, L, XL. 

„Bluză sport confecționată din fir de bumbac 100%. Guler rotund. Mânecă lungă. Imprimeu cu Nadia Comăneci în față și pe spate”, scrieîn descrierea articolului pe site-ul Zara. 


Video, AICI 



Citește și:

Nadia Comăneci, întâlnire cu Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța. „O zi fericită alături de Nadia“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii