Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Cumpăna, premiată la Gala „România esti tu”, ediția 2023 - „Îngeri pentru România”

ro

17 Mar, 2023 12:33 1312 Marime text
foto: facebook/Mariana GâjuÎn data de 15 martie, Palatul Parlamentului a găzduit evenimentul „România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii oamenilor valoroși din țara noastră.

Printre cei 500 de invitați speciali s-au numărăt antreprenori cunoscuți, reprezentanți ai sectorului de investiții și turism, precum și personalități marcante din diverse domenii.

În cadrul acestei gale, Primăria comunei Cumpăna a primit diploma de excelență pentru „Atragerea de Fonduri și Desfășurarea de Investiții și Proiecte cu Impact pentru Comunitate”.

“Proiectul „România ești TU” a constat în realizarea unei GALE – eveniment în care ne-am dorim să îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni. Ne-am îndreptat de această dată atenția către oamenii valoroși din România, business-uri de excepție, locații și locuri deosebite, dar mai ales proiecte locale și investiții care ne-au adus cu un pas mai aproape de consolidarea proiectului de țară, numit România”- a declarat organizatorul evenimentului Tatiana Tuță.

„Munca în echipă vine la pachet cu recunoaștere și apreciere pentru comuna noastră! Sunt mândră de echipa pe care o am alături! Este un premiu pe care îl dedicăm oamenilor dedicați din comunitatea locală, echipei din cadrul Primăriei și tuturor locuitorilor! Vă mulțumesc, tuturor!“ - a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju printrun mesaj postat pe facebook. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii