Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție în toate zonele orașului

ro

12 Jun, 2024 12:09 544 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaTemperaturile ridicate din ultimele zile au determinat și o înmulțire bruscă a numărului insectelor. Pe lângă faptul că sunt deranjante, acestea pot transmite multe boli. În acest condiții, Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție în toate zonele orașului, cu precădere pe spațiile verzi.

Potrivit Primăriei Constanța, începând de astăzi, echipele care asigură dezinsecția împrăștie în toate cartierele orașului substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor. Tratamentele se desfășoară în condiţii corespunzătoare, cu respectarea prevederilor legale de protecţie a mediului, a sănătăţii şi securităţii populaţiei.

„Substanţa folosită, Perme Plus, este avizată de Ministerul Sănătăţii și are o acțiune insecticidă rapidă. Substanța este recomandată atât pentru controlul insectelor zburătoare, cât și târâtoare.

Pentru ca activitatea de dezinsecție trebuie să fie derulată concomitent atât pe domeniul public, cât și privat al orașului, facem apel la cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietățile pe care le dețin, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunile municipalității“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța. 

Citește și: 

Circulație restricționată la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii