Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a lansat licitația pentru achiziția serviciului de execuție a lucrărilor de „Reabilitare și consolidare maluri lac Tăbăcărie”

ro

30 Aug, 2024 13:54 213 Marime text


Parc Tăbăcărie/Sursa foto: Primăria Constanța




În primă fază, municipalitatea a efectuat o expertiză care a arătat ce lucrări ar trebui executate, apoi a fost achiziționat serviciul de proiectare cu toate documentațiile necesare, a fost obținută autorizația de construire, iar acum se achiziționează execuția lucrărilor și urmează implementarea efectivă a proiectului, potrivit Primăria Constanța.
 
„Proiectul presupune reabilitarea parapeților din beton, a zonelor de promenadă/trotuare existente pe întreaga suprafață a malurilor lacului Tăbăcărie, conform indicațiilor expertizei. Lucrările se vor executa pe o suprafață de aproximativ 14.904 mp, împărțite pe 4 tronsoane. Suplimentar vor fi executate lucrări de apărare a malului și vor fi reabilitate aleile pietonale de jur împrejur, astfel încât zona să-și atingă potențialul de agrement”, transmite primăria.
 
De asemenea, se propune realizarea unui podeț pietonal cu tablier metalic și balustradă metalică, suspendat pe cabluri metalice de torsiune, între malurile lacului Tăbăcărie.
 
Aceste lucrări vin în completarea proiectului de reabilitare și modernizare a parcului Tăbăcărie, care vizează revitalizarea și refacerea spațiilor verzi și reabilitarea amfiteatrului.
 
 
 
Citește și
Primăria Mangalia cumpără alimente de peste 1 milion lei
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii