Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Atenție, constănțeni! Nu sustrageți momelile amplasate împotriva rozătoarelor!

ro

06 Sep, 2024 13:04 134 Marime text
Momeli pentru rozătoare,Sursa foto: Primăria Constanța


 
Primăria Constanța continuă acțiunile de deratizare, însă, de cele mai multe ori efortul echipelor este în zadar. Momelile amplasate împotriva rozătoarelor dispar la scurt timp după ce au fost amplasate.

Facem apel către cetățeni să sprijine aceste acțiuni care sunt necesare pentru menținerea sănătății întregului oraș și să nu mai sustragă stațiile destinate plasării momelilor, precizează Primăria Constanța.

Acestea se amplasează în locuri inaccesibile populației pentru protejarea sănătății constănțenilor, conservării şi protecţiei mediului înconjurător.

Momelile conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile și sunt protejate în stații de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător. Este indicat să nu atingeți aceste stații și nici conținutul lor, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente.
 
Rugăm constănțenii să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să ne semnaleze orice acțiune de distrugere și/sau sustragere a stațiilor de intoxicare amplasate pe domeniul public la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922  Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală, a încheiat sursa citată.

Citește și:
Zonă de relaxare și mâncare savuroasă la Constanța. Restricții în zona peninsulară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii