Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Atenție! Semafoarele sunt întrerupte în intersecția de la ICIL

ro

24 Oct, 2023 11:02 1033 Marime text

 
  • Până pe data de 27 octombrie, sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu Alexandru Lăpușneanu este oprit total pentru lucrări de modernizare.
  • Geometria intersecției este reconfigurată, se montează stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice sunt înlocuite. 

Potrivit Primăriei Municipiului Constanța, până pe data de 27 octombrie, sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu Alexandru Lăpușneanu este oprit total pentru lucrări de modernizare.

Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier este dirijat de polițiști rutieri, mai informează edilii.

„Această măsură este necesară conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu”, transmite sursa menționată.


Mai exact, geometria intersecției este reconfigurată, se montează stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice sunt înlocuite.

Primăria Constanța roagă participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.

„În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, conchide sursa.

 Citește și
Trei străzi din zona centrală a Constanței își schimbă regimul de circulație! Iată de când

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii