Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Campania "Adoptă un cățel!" continuă. Adopția este gratuită

ro

13 Sep, 2024 11:49 139 Marime text


Câini, Sursa foto: Facebook/Primăria Constanța

 
Municipalitatea constănțeană invită locuitorii să se implice activ în campania „Adoptă un cățel!”, un proiect menit să ofere o a doua șansă câinilor fără stăpân și să contribuie la reducerea numărului acestora de pe străzile orașului.

Peste 400 de câini din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța își caută un cămin iubitor, transmite Primăria Municipiului Constanța.


Fiecare dintre aceste suflete așteaptă o familie care să le ofere dragostea și îngrijirea de care au atât de mare nevoie. Majoritatea provin din împerecheri necontrolate și, din păcate, s-au născut în condiții dificile.

De ce să adopți?

Adopția unui câine fără stăpân nu doar că îți va schimba viața, dar vei oferi și o viață mai bună unui animal care merită o nouă șansă. Fiecare cățel adoptat este sterilizat, deparazitat, vaccinat antirabic și microcipat, pregătit să fie alături de noua sa familie.

Procedura de adopție este simplă și gratuită. Odată ce ai ales câinele, îl poți prelua imediat, după ce acesta primește toate îngrijirile necesare din partea echipei noastre veterinare.

Prin eforturile comune ale comunității constănțene, putem face pași importanți în protejarea și îngrijirea acestor animale.

Pentru mai multe informații, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0733 045 213.

Fii eroul unui câine astăzi! Adopția este gratuită, dar dragostea pe care o vei primi este neprețuită, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Un nou pas pentru transportul metropolitan. Chestionar, lansat de Primăria Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii