Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța - „Colectează separat deșeurile pentru un mod de viață sustenabil!”

ro

12 Sep, 2024 15:39 145 Marime text
Sursă foto: Facebook/Primăria Constanța
 
  • Pentru a evita încalcarea normelor legale vă rugăm să fiți responsabili și să gestionați în mod corespunzator deșeurile. Nerespectarea regulilor privind colectarea separată se sancționează conform legislației în vigoare, sancțiunile pot ajunge și la 60.000 lei.
     
Simplul gest de a depozita unde și cum trebuie deșeurile reciclabile aduce beneficii multiple: protejarea mediului și conservarea resurselor naturale, reintroducerea în circuitul economic al produselor devenite deșeuri, diminuarea costurilor pentru gestionarea sistemului de salubritate, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.

Colectarea separată este responsabilitatea noastră, în calitate de utilizatori ai serviciului public de salubrizare. Deșeurile generate de fiecare dintre noi, trebuie să fie precolectate separat, în containerele galben(plastic și metal), albastru(hârtie și carton) și verde(sticlă).

Pentru a evita încalcarea normelor legale vă rugăm să fiți responsabili și să gestionați în mod corespunzator deșeurile. Nerespectarea regulilor privind colectarea separată se sancționează conform legislației în vigoare, sancțiunile pot ajunge și la 60.000 lei.



Citește și:
Primăria Constanța demarează etapa întâi a acțiunii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în piețele agroalimentare (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii