Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Continuă lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între Trocadero și Casa de Cultură (FOTO)

ro

28 Aug, 2023 15:58 1055 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Echipele societății contractate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu reiau mâine, 29 august 2023, de la primele ore ale dimineții, așternerea covorului asfaltic între Trocadero și Casa de Cultură.
 
Echipele societății contractate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu reiau mâine, 29 august 2023, de la primele ore ale dimineții, așternerea covorului asfaltic între Trocadero și Casa de Cultură. Lucrările se vor derula treptat, astfel că vor fi impuse restricții de trafic pe câte un sens, pe o lungime de 500 m, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Mâine dimineață se va lucra pe tronsonul cuprins între Trocadero și strada Nicolae Iorga, pe partea stângă. Pentru desfășurarea lucrărilor în condiții de siguranță se va restricționa accesul pe strada Nicolae Iorga.
 

„Facem din nou apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, a încheiat sursa citată.  



Citește și:
Știri Constanța: Autobuzele liniei 14 circulă deviat pe 29 și 30 august din cauza unor lucrări
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii