Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța - „Continuă modernizarea străzilor din Constanța. Lucrările din cartierul Palas au un impact major în fluidizarea traficului rutier” (FOTO)

ro

02 Sep, 2024 15:11 158 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • Pentru ca toți cetățenii să se bucure de un confort sporit, Primăria Constanța a desfășurat un program de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale în cartierul Palas.

Pentru ca toți cetățenii să se bucure de un confort sporit, Primăria Constanța a desfășurat un program de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale în cartierul Palas, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.

În acest cartier, echipele Confort Urban au reabilitat în totalitate străzile Palas, Munții Tatra, Moților, Mureșului, Mihu Copilu, Matei Millo, Locotenent Petre Mănoiu, Nicolae Teodoreanu și Vifor Haiducul. În scurt timp, vor fi reabilitate și străzile Bradului și Theodor Neculuță. Modernizare  acestor străzi are un impact major în fluidizarea traficului. Zona se bloca frecvent din cauza traficului intens, iar reabilitarea tuturor străzilor din acest perimetru a adus o schimbare semnificativă în reducerea blocajelor, oferind o alternativă de circulație autovehiculelor care se deplasează pe bulevardul I.C. Brătianu. O decizie importantă adoptată în cadrul Comisiei de Circulație a fost reconfigurarea traficului rutier pe strada Theodor Neculuță. Strada, a cărei ieșire în bulevardul I.C. Brătianu a fost până acum blocată, va avea corespondență cu bulevardul.

Lucrările de reabilitare au inclus și zona pietonală. Trotuarele sunt recondiționate complet, cu spații verzi noi construite, gata să ofere un spațiu sigur și confortabil pentru pietoni. Lucrările vor continua în toate cartierele orașului, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Cu o întârziere de 2 ani, Primăria Constanța scoate la licitație modernizarea capetelor de linie de la Cireșica, Pescărie și Termene Romane!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii