Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Continuă programul de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale în cartierul Palas (GALERIE FOTO)

ro

31 Jul, 2024 09:44 202 Marime text
Lucrări în cartierul Palas. Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • Echipele Confort Urban vor interveni astăzi cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe strada Profesor Savu Timariu (fostă Bucegi), tronsonul cuprins între strada Moților și bulevardul I. C. Brătianu.

Echipele Confort Urban vor interveni astăzi cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe strada Profesor Savu Timariu (fostă Bucegi), tronsonul cuprins între strada Moților și bulevardul I. C. Brătianu. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total astăzi, până la ora 16:00, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.

Tot în cursul zilei de astăzi, echipele Confort Urban acționează cu utilaje de frezare a carosabilului pe strada Matei Millo, tronsonul delimitat de bulevardul I. C. Brătianu și strada Munții Tatra, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00. După operațiunea de asfaltare vor fi aplicate marcaje rutiere.

„Facem din nou apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Noi suprafețe de spații verzi, amenajate pe bulevardul Mamaia (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii