Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța face un apel către iubitorii de animale

ro

15 Oct, 2024 12:20 173 Marime text
foto: Primăria Constanța
Dragi iubitori de animale, Primăria Constanța vă prezintă câțiva dintre cățelușii adorabili din Adăpostul public de animale abandonate, care sunt în căutarea unor familii iubitoare. Acești prieteni necuvântători sunt sănătoși, plini de viață și pregătiți să ofere bucurie și devotament noilor lor stăpâni.
 

Programul adăpostului de la Constanța 

Puteți să vizitați adăpostul situat pe strada Câmpul cu Flori nr. 11 (fostă Vârful cu Dor nr. 5), în următoarele intervale orare:

Cu toții așteaptă să fie adoptați și să devină membri ai unei familii care le va oferi dragostea și atenția de care au nevoie.

- Luni, marți, miercuri, vineri: 10:00 – 14:00
- Joi: 09:30 – 17:30
- Sâmbătă și duminică: Închis


Adopția este complet gratuită, iar pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0733 045 213. Personalul nostru specializat vă va oferi toate informațiile necesare pentru a face procesul de adopție cât mai simplu și plăcut.

Vă prezentăm câteva dintre sufletele care așteaptă să își găsească căminul ideal:

- Vera – Cățelușa noastră de 3 luni este simpatică și jucăușă, adorând compania copiilor. Deparazitată și vaccinată conform vârstei, Vera este nerăbdătoare să devină parte dintr-o familie iubitoare.
- Lory– O cățelușă energică de aproximativ un an, Lory are nevoie de un spațiu unde să își consume energia și să se bucure de libertate. Este deparazitată, înregistrată în RECS, microcipată și vaccinată.
- Berti – La 3 ani, Berti este un companion ideal: blând, jucăuș și afectuos. Blana sa pufoasă și personalitatea iubitoare îl fac un prieten de nădejde. Berti este vaccinat, sterilizat, înregistrat în RECS și deparazitat.
- Smokie– La doar 3,5 luni, Smokie este un cățeluș de talie medie, plin de energie și afecțiune. Deparazitat, microcipat și vaccinat, Smokie va fi sterilizat la momentul potrivit și este pregătit să aducă multă bucurie noii sale familii.

Vă mulțumim pentru susținere și vă încurajăm să distribuiți acest mesaj, pentru a ajuta acești cățeluși să își găsească cât mai repede o familie iubitoare! Fiecare share poate aduce un cămin pentru un suflet în nevoie.

 
Citește și:

Percheziții la Tulcea. Câini răniți salvați de polițiști. Doi bărbați s-au ales cu amenzi (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii