Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Locurile de joacă pentru copii - leagăne rupte, balansoare smulse, table de jocuri sparte și tobogane găurite

ro

05 Sep, 2024 12:48 218 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța






Leagăne rupte, balansoare smulse, table de jocuri sparte, tobogane găurite și enumerarea vandalizărilor ar putea continua. Așa descriu reprezentanții Primăriei Constanța modul în care arată o parte din locurile de joacă pentru copii din municipiu. La toate acestea se adaugă și murdărirea cu graffiti ori aruncarea de gunoaie la întâmplare, fapte care transformă locurile de joacă în coșuri de gunoi., potrivit Primăriei Constanța.

„Să nu uităm că durata de viață a locurilor de joacă depinde în primul rând de felul în care sunt folosite. De asemenea, adolescenții exuberanți trebuie țină cont de faptul că astfel de fapte sunt sancționate conform HCL 297/2021 cu amenzi cuprinse între 1.000 și 2.000 lei.”, declară Priăria Constanța pe subiect.

„Facem apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții dotările aflate pe domeniul public, iar atunci când constată încălcări legislative care ne afectează pe toți să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 - dispecerat sau 0341/922”, mai punctează edilii constănțeni.
 
 
Citește și
Primăria ConstanțaInformații utile despre programul social „RESPECT” 2024
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii