Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța O nouă stradă din Cartierul Palas este reabilitată.Trafic restricționat total (FOTO)

ro

09 Sep, 2024 09:53 210 Marime text
Lucrări, Sursa foto: Primăria Constanța
 

Primaria Municipiului Constanța a anunțat astăzi, 9 septembrie 2024 că echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe stradaTheodor Neculuță, transoul cuprins între strada Munții Tatra și bulevardul I.C. Brătianu, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00.


Traficul rutier a fost reconfigurat pe strada Theodor Neculuță, prin facilitarea accesului în bulevardul I.C. Brătianu.
 

Recomandăm conducătorilor auto să evite astăzi circulația pe strada Theodor Neculuță, tronsonul cuprins între strada Munții Tatra și bulevardul I. C. Brătianu, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța

 
În paralel, se lucrează la reabilitareatrotuarelor. Se înlocuiesc bordurile,iar terenul este stabiliza tîn vederea pregătirii pentru asfaltare.

 
Facem din nou apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări, a încheiat sursa citată.

 
Citește și:
Șase străzi din Sinoe și un drum comunal, reabilitate de Asfalt Dobrogea SRL. Firma va încasa peste 7 milioane de lei de la Primăria Mihai Viteazu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii