Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Reabilitare finalizată pe bulevardul Mamaia, pe tronsonul dintre străzile Ion Rațiu și Zorelelor

ro

20 May, 2024 16:12 509 Marime text

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban a finalizat lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe ambele sensuri de mers, au anunțat reprezentanții instituției locale printr-un comunicat.

Echipele Confort Urban au intervenit în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai, cu utilaje de asfaltare a carosabilului pentru a așterne un nou strat de uzură rezistent traficului intens și greu de tipul MAS (mixtură asfaltică stabilizată) care are în compoziția sa granule de plastic. Acestea oferă rezistență și elasticitate asfaltului. S-a acționat  simultan cu două utilaje de repartizare a mixturilor asfaltice pentru ca noul strat de asfalt așternut să fuzioneze între benzile de circulație pentru a se obține o legătură perfectă.
 
„A fost un efort susținut din partea echipelor de lucrători de la Confort Urban care au reușit într-un timp record asfaltarea acestui tronson de drum unde s-au folosit aproximativ 1200 de tone de asfalt de cea mai bună calitate. La finalul lucrărilor de asfaltare au fost trasate marcajele rutiere.”, a încheiat sursa citată.

Citește și:
Primăria Constanța Lucrări de asfaltare pe bulevardul Mamaia. Mâine traficul rutier va fi restricționat total! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii