Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Restricții de circulație cu ocazia cursei Color Run

ro

22 Jul, 2024 15:42 154 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • Pe 27 iulie alergăm la apus, pe faleza din Mamaia! Te așteptăm cu pudră colorată, valuri de spumă și multe alte surprize, transmite Primăria Constanța.
     
Pe 27 iulie alergăm la apus, pe faleza din Mamaia! Te așteptăm cu pudră colorată, valuri de spumă și multe alte surprize, transmite Primăria Constanța.

Cunoscuta si drept „cea mai fericită cursă de alergare”, The Color Run este o cursă în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracție, The Color Run este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanti sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Evenimentul se va desfășura pe următorul traseu: plecare din parcarea publică din faţa Hotelului REX – faleza dintre Hotelul Golden Tulip -zona Castel și retur parcare Hotel Rex sosire.

Pentru buna desfășurare a evenimentului vor fi luate o serie de măsuri de restricționare a circulației, astfel:

• În perioada 26 iulie 2024 (ora 08:00) – 27 iulie 2024 (ora 23:00) se vor institui restricții de trafic auto pe tronsonul menționat mai sus. În situația în care se vor înregistra condiții meteorologice nefavorabile desfășurării evenimentului, restricțiile se vor prelungi până în data de 28 iulie 2024 (ora 23:00);

• În perioada 26 iulie 2024 (ora 08:00) – 28 iulie 2024 (ora 23:00), se va permite accesul pe perimetrul restricționat circulației, menționat mai sus, a autovehiculelor destinate aprovizionării cu marfă a agenților economici din zonă, urmând ca după aprovizionare, acestea să părăsească perimetrul restricționat.

„Pregătește-ți pantofii de alergare, leagă-ți șireturile și hai la alergare!


Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Primăria Constanța: Se reabilitează infrastructura pietonală și rutieră în mai multe zone din municipiu (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii