Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Un nou meci în EHF European League pentru CSM Constanța! Restricții de circulație la Sala Sporturilor

ro

21 Oct, 2024 14:29 198 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • Marți, 22 octombrie, de la ora 19:45, CSM Constanța întâlnește Bidasoa Irun într-un meci care se anunță incendiar. CSM Constanța (1 punct) are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Bidasoa (3p), care este urmată în clasamentul grupei de Chrobry Glogow (3p).
 
Marți, 22 octombrie, de la ora 19:45, CSM Constanța întâlnește Bidasoa Irun într-un meci care se anunță incendiar. CSM Constanța (1 punct) are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Bidasoa (3p), care este urmată în clasamentul grupei de Chrobry Glogow (3p). Ystads (1p) este pe ultima poziție, fiind învinsă, în Suedia, de Bidasoa cu 29-23. Misiunea echipei de la malul mării se anunță dificilă. Nistor, Vasile & comp mizează pe cât mai mulți fani în tribune, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, în data de 22 octombrie, în intervalul orar 06:00-23:00, se va permite blocarea accesului în parcarea de la Sala Sporturilor „Simona Amânar” cu formarea unui culoar de acces din strada Mircea cel Bătrân - parcare Sala Sporturilor și ieșire în strada Mircea cel Bătrân.
 

„Haideți să umplem sala! Marți, 23 octombrie, de la ora 19:45, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța! Hai, Constanța!”, a încheiat sursa citată.




Citește și:
Polițiștii locali constănțeni, acțiuni desfășurate în perioada 14 - 20 octombrie 2024



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii