Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Zona delimitată de bulevardul Mamaia, strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga, reabilitată total

ro

19 Sep, 2024 16:06 321 Marime text
Lucrări Confort Urban, Sursa foto: Primăria Constanța

 
  • Primăria Constanța informează că zona delimitată de bulevardul Mamaia, strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga a fost reabilitată total

Lucrările de modernizare a tramei stradale au schimbat aspectul zonei rezidențiale prin creșterea calității spațiului urban. Au beneficiat de lucrări complexe de modernizare străzile Vasile Lupu, Dumbrava Roșie, strada Munteniei, strada Alexandru cel Bun și strada Bogdan Vodă. Intervențiile au fost sincronizate cu lucrările operatorului local de apă și canalizare.
 
Potrivit unui comunicat emis de Primăria Constanța, echipele Confort Urban au executat lucrările de asfaltare a carosabilului, după ce în primă etapă s-a lucrat la reabilitarea trotuarelor. S-au înlocuit bordurile, trotuarele au fost decapate și stabilizate cu piatră, apoi reconstruite și asfaltate cu mixtură destinată traficului pietonal. Au fost montate borduri noi, s-au construit casete pentru spații verzi, iar carosabilul a fost recondiționat prin așternerea unui nou strat de uzură.
 
La finalul lucrărilor au fost aplicate marcajele rutiere și au fost trasate locurile de parcare. În urma lucrărilor de reamenajare a zonei carosabile, numărul locurilor de parcare a fost suplimentat.
 

Ne cerem scuze constănțenilor pentru disconfortul creat. Lucrările au fost necesare pentru îmbunătățirea confortului și creșterea calității vieții cetățenilor ce locuiesc sau tranzitează această zonă, a încheiat sursa citată.

 
Citește și:
Primăria Constanța demarează etapa întâi a acțiunii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în piețele agroalimentare (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii