Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna, județul Constanța, excursie memorabilă pentru 100 de copii din localitate

ro

07 Aug, 2024 14:13 188 Marime text
Ieri, 6 august 2024, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna au oferit o excursie memorabilă pentru 100 de copii din localitate, în semn de apreciere pentru rezultatele excelente și efortul constant depus de aceștia în activitățile extrașcolare.

Beneficiarii excursiei au fost elevii White Music School și copiii, alături de voluntarii, care s-au implicat în Tabăra de vară organizată de Biserica Betania Cumpăna.

 
Copiii au avut ocazia să petreacă o zi de neuitat la Delfinariul din Constanța și la Microrezervația naturală. Prin această inițiativă, administrația locală și-a arătat recunoștința față de copiii și tinerii care își dedică timpul liber activităților educative și recreative.
 
Evenimentul a fost bine primit de participanți și a subliniat importanța sprijinului comunitar în dezvoltarea armonioasă a tinerelor generații.
Administrația Publică Locală Cumpăna rămâne dedicată susținerii proiectelor educative și recreative care contribuie la formarea copiilor într-un mod pozitiv și constructiv.

Citește și

Primăria Cumpăna, județul Constanța, investește în educație (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii