Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Hârșova a anulat licitația pentru pășunea în suprafață de 60.000 mp aflată extravilanul orașului !

ro

14 Oct, 2024 14:54 266 Marime text
Primăria Hârșova a anulat licitația prin care intenționa să concesioneze un teren aparținând domeniului privat al orașului Hârșova, situat în extravilanul orașului, conform O.U.G. nr. 57/03.07.2019.

Este vorba despre un teren din categoria „extravilan-pășune în suprafață de 60.000 mp, situat în extravilanul orașului Hârșova, parcela P140/2/Lot 2, jud. Constanța, înscris în cartea funciară nr. 103321.

În anunțul de licitație se preciza faptul că terenul are ca funcțiuni permise: construcția unui parc de sere încălzite printr-un sistem cu apă geotermală, pentru producție legumicolă.

Cu toate că în spațiul public au existat informații legat de faptul că documentația/caietul de sarcini nu ar fi avut în spate o hotărâre a Consiliului Loca, Primăria Hârșova ne-a transmis că acesta a fost realizat și aprobat în conformitate cu H.C.L. nr. 9/01.02.2022 privind aprobarea Regulamentului de administrare a patrimoniului unității administrativ - teritoriale, precum cu H.C.L. nr. 99 din 14.11.2023 privind declararea obiectivului de investiții „Construcția unui parc de sere încălzite printr-un sistem cu ape, geotermală, pentru producție legumicolă" de interes public local, al orașului Hârșova, judetul Constanța.

Totodată, Primăria Hârșova a menționat că licitatia din data de 8 octombrie a fost anulată, motivat de faptul că a fost depusă o singură ofertă.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii