Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Mangalia e buna de plata pentru primele date functionarilor si profesorilor

ro

27 Nov, 2009 02:07 2050 Marime text
După ce a „triumfat" în urma controlului Curţii de Conturi, afirmând cu numai o săptămână în urmă că „raportul acesteia arată că nu s-a găsit nicio ilegalitate în documente, nicio greşeală din punct de vedere economic şi în special în ceea ce priveşte cheltuirea banului public", primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, s-a răzgândit subit şi afirmă că este o victimă a Guvernului Boc!

„La nivelul municipiului Mangalia, „pedeapsa" pentru primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, s-a transformat în decizia Curţii de Conturi, care prevede: „recuperarea sumelor plătite angajaţilor instituţiei sub forma unor prime acordate cu ocazia sărbătorilor" şi „recuperarea contravalorii tichetelor-cadou acordate cadrelor didactice din instituţiile de învăţământ din Mangalia".

Edilul local, supărat de la o săptămână la alta, declară într-un comunicat de presă că „este o decizie inumană, ordonată politic".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena din troia 06 May, 2010 01:23 catre marele BOC COCOLOI .NE VINZI IEFTIN BA ASTA STII TU CU CAT PLATESC PE LITORAL ANGAJATII?600RON SAU 700 RON ZI DE ZI DE LA 7 LA 2DIMINEATA NU ITI E RUSINE DIN CE TRAIM NOI ? TRAITI DOAR VOI?MAMA NU CRESTE VACI PE BLOC SA DEA CASCAVAL SI BRANZA PE FACULTATI SAU SERVICII.RRRRRRRRRRRRUUUUUUSINE CA SANTEM ROMANI.MARS CU NOI GAZATINE ODATA PE TOTI.
  • grigoras tincu 06 May, 2010 01:11 eu sunt pupincurista,dar ma doare-n cot de tusac.
  • titityx 12 Dec, 2009 15:07 acum dupa ce-l vor da jos pe tusac sa-i vedem pe pupincuristi