Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Pecineaga din Constanța concesionează serviciul de distribuție a gazelor naturale. Până când se pot depune ofertele

ro

20 Aug, 2024 17:00 166 Marime text
Primăria Pecineaga. Sursa foto: ZIUA de Constanța
  • Ofertele se pot depune până pe data de 1 octombrie 2024, ora 10:00. Acestea vor fi trimise la următoarea adresă: strada Șefan cel Mare nr. 61, satul Pecineaga, județul Constanța
 
Primăria comunei Pecineaga, județul Constanța, concesionează serviciul de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale pentru comuna Pecineaga, județul Constanța, reprezentând ansamblul activităților și operațiunilor desfășurate de către concesionar pentru sau în legătură cu activitatea de distribuţie a gazelor naturale în cadrul perimetrului concesiunii, conform precizărilor din caietul de sarcini şi cu respectarea legislaţiei în vigoare, în baza art. 8 din H.G. nr. 209/2019.
 
Ofertele se pot depune până pe data de 1 octombrie 2024, ora 10:00. Acestea vor fi trimise la următoarea adresă: strada Șefan cel Mare nr. 61, satul Pecineaga, județul Constanța.
 
Tot pe 1 octombrie 2024 va avea loc și licitația, programată la ora 10:30, la aceeași adresă.
 
Locul prestării serviciilor va fi în comuna Pecineaga, județul Constanța, cu satele apărținătoare Pecineaga și Vânători.
 
Durata contractului pentru achiziția serviciului de distribuție a gazelor naturale este de 49 de ani.
 
Anunțul de față a fost publicat în Monitorul Oficial cu numărul 152 din data de 13 august 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Pecineaga investește în documentația de avizare pentru lucrări de intervenții rețele de apă și canalizare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii