Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, alături de Consiliul Parohial al Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” Cumpăna

ro

14 Aug, 2024 08:16 317 Marime text
Sursă foto: Primăria Cumpăna

„Cu smerenie și iubire frățească, întru binecuvântarea Domnului nostru Iisus Hristos, vă invităm să participați la prăznuirea Hramului Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din comuna Cumpăna, județul Constanța”, transmite un comunicat din partea Primăriei Cumpăna.

 
Cu aleasă bucurie vom primi prezența dumneavoastră la această sărbătoare de suflet, care va fi rânduită după cum urmează:
 
  • Miercuri, 14 august 2024, începând cu ora 18:30, se va săvârși Vecernia, urmată de Slujba Privegherii și Prohodul Adormirii Maicii Domnului.
  • Joi, 15 august 2024, de la ora 8:30, ne vom învrednici a participa la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, urmată la ora 11:00 de oficierea Sfintei Taine a Botezului pentru trei copii aflați în grija asistenței maternale, precum și de slujba pentru încetarea secetei, ambele fiind săvârșite de către Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în sobor de preoți și diaconi. 
Sărbătoarea va fi încununată printr-o agapă frățească tradițională, întru comuniune și dragoste creștină.
 

„Ne rugăm ca Dumnezeu, în milostivirea Sa nemărginită, să primească cu bunătate ostenelile noastre, prin mijlocirea rugăciunilor înălțate la Sfintele Moaște ce vor fi aduse spre închinare în Biserica Parohială, al cărei Hram îl sărbătorim.
 
Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare, nădăjduind că rugăciunile înălțate către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu vă vor aduce sănătate, binecuvântare și mântuire sufletească!”, a încheiat sursa citată.





Citește și:
Primăria Cumpăna, județul Constanța, licitează un imobil-teren
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii