Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tortoman, județul Constanța primește bani prin programul Anghel Saligny pentru realizarea rețelei de canalizare ,

ro

22 Oct, 2024 11:35 284 Marime text
Sursa foto: Facebook/MDLPAMinistrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, astăzi, 11 noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 178.748.530,95 de lei.
 
Potrivit MDLPA, proiectele vizează modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a stațiilor de epurare, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale.
 

”Toate aceste investiții contribuie la dezvoltarea comunităților locale, în special a mediului rural și mic-urban, la reducerea disparităților dintre regiuni, la protejarea companiilor românești și la creșterea numărului locurilor de muncă”, a subliniat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

În județul Constanța au fost alocate fonduri pentru UAT Tortoman în valoare de 18.606.751,84 lei pentru realizarea rețelei de canalizare și a stației de epurare din localitatea Tortoman.

Citește și: 

Peste 97 milioane de lei, pentru noi proiecte finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii