Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul comunei Limanu, județul Constanța despre trotuarul ce urmează a fi realizat între Vama Veche și 2 Mai (VIDEO)

ro

01 Sep, 2024 12:15 183 Marime text
Primăria Comunei Limanu, județul ConstanțaPrimarul Comunei Limanu, județul Constanța, Daniel Georgescu a vorbit astăzi în cadrul unei conferințe de presă organizată la PSD Constanța despre situația proiectului pentru realizarea trotuarului dintre 2 Mai și Vama Veche. 

„Noi ne-am ținut de cuvânt. USR a încercat să exploateze această probleme. Nu le-am solicitat sprijinul. Aveam acel proiect pentru zona centrală a localității 2 Mai, dar nu aveam finanțarea necesară. Am împărțit în două proiecte. Am făcut o solicitare către CJC pentru a ne ajuta cu finanțare. A inițiat președintele Lupu un proiect de hotărâre, dar ședința nu s-a mai ținut. Acel proiect nu a mai ajuns pe ordinea de zi. Am să rezolv acea problemă eu, voi găsi finanțarea necesară. Nu voi intra într-un joc politic. La acest proiect au muncit și consilierii județeni. Nu am cerut sprijinul USR pentru a realiza acest proiect“ - a precizat Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu. 



Citește și: 

Ordinea de zi, suplimentată! Proiectul ce prevede amenajarea unei străzi din localitatea 2 Mai, din nou în fața consilierilor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii