Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Constanței, Vergil Chițac, în vizită la Istanbul, Turcia

ro

23 Jul, 2024 18:35 169 Marime text




Sursa foto: Facebook





Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a efectuat o vizită în orașul Istanbul din Turcia, ocazie cu care s-a întâlnit cu primarul din orașul turc, Ekrem Imamoglu.
 
Edilul a părut impresionat plăcut de oraș, pe care l-a descris „un oraș cât o țară și două continente”.


„Istanbul, un oraș cât o țară și două continente. Cald și primitor, cosmopolit și bogat, plin de oameni senini și muncitori.
Am avut onoarea de a-l vizita și de a mă întâlni cu primarul acestuia, domnul Ekrem Imamoglu, cu care am discutat amplu despre perspectivele lărgirii cooperării dintre orașele noastre, care sunt înfrățite din 2001”, spune primarul Chițac.
 
Vergil Chițac a fost însoțit de  Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, și Aurel Presură, director general RAJA Constanța.
 
Una dintre acțiunile comune aflate în implementare se referă la compania de apă RAJA, care derulează un proiect de cooperare și schimb de bune practici cu compania de apă a Istanbulului, care alimentează 18 milioane de oameni.
 
„În viitorul apropiat, domnul primar Ekrem Imamoglu va vizita Constanța la bordul unei nave, în fruntea unei delegații de oameni de afaceri și de specialiști din sectorul cultural.
 
O plăcere să cunosc astfel de oameni și o încântare să descoperim perspectivele unei frumoase colaborări între Constanța și Istanbul!”, a conchis Vergil Chițac.
 
 
 
 
 
Citește și
 Primarul Chițac se pregătește de vacanță. De când îi preia viceprimarul atribuțiile
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii